Tractaments de recuperació i prevenció de lesions del sistema múscul – esquelètic

“Un tractament holísti i individualitzat per la salut de cada persona”

FIB ofereix tractaments de fisioteràpia personalitzats. Explorem i valorem les possibles disfuncions del pacient, afrontant-les de forma individualitzada i global, mitjançant les teràpies de les quals disposem: tècniques manuals, punció seca o agents físics, per tal d’ajudar a millorar i retornar al pacient el seu estat de salut.

1a visita Seguiments
50€ 40€

Tractaments de Fisioteràpia esportiva: en la recuperació i prevenció de lesions esportives

“Un tractament específic per a cada lesió esportiva i tractaments preventius”

FIB inclou tractaments personalitzats i especialitzats segons la lesió de cada esportista. Valorem, tractem, recuperem i prevenim la lesió, per tal de retornar a l’activitat esportiva amb les millors condicions i evitar recaigudes.

Tractament de Lesions     Tractaments Preventius
1a visita Seguiments   Sessió 30′ Sessió 45′ Sessió 1h
50€ 40€   30€ 35€ 40€
Laura FiB Fisio

Sóc en Manel Torralba, fisioterapeuta diplomat a la UManresa – Fundació Universitària del Bages (FUB).

Com a Fisioterapeuta i Biomecànic també sóc amant de l’esport, i em permet entendre millor les diferents lesions dels esportistes, tant pels coneixements com per l’experiència com a esportista.

A FIB busquem la millor solució als vostres problemes o limitacions, ajudant-vos a recuperar i millorar la vostra salut.


Col·legiat numero: 11239
Laura FiB Fisio

Sóc la Laura Caminal, fisioterapeuta graduada a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i osteòpata pel màster oficial de les Escoles Universitàries Gimernat (EUG).
El meu objectiu ha estat sempre millorar i aprendre a poder oferir als pacients totes les possibilitats per a la seva millora.

Si la medicina és la ciència que dóna anys a la vida, la fisioteràpia és la ciència que dona vida als anys.


Col·legiat numero: 12204
Osteopata FiB Fisio

Sóc l’Adrián Prieto, fisioterapeuta graduada a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i osteòpata pel màster oficial de les Escoles Universitàries Gimernat (EUG).
M’agrada la meva professió pel tracte proper amb la gent. És un estat d’aprenentatge continu en el que els meus pacients son els millors professors.

La millor medicina de totes és ensenyar-li a la gent com no es necessita


Col·legiat numero: 13187

Els nostres serveis